Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Just Give Me Some Christian Sexism

"Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΝΕΟΥ ΑΝΤΡΑ 30 ΜΕ 32 ΧΡΟΝΩΝ. Αυτο ισχυει και για τους αντρες και για τις γυναικες. Οι γυναικες ειναι ο απολυτος πειρασμος και το καλυτερο οπλο του εωσφορου. Γι'αυτο απαγορευεται η παρουσια της στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Ειναι η αιτια για τον ξεπεσμο του ανθρωπινου ειδους. Οτι κανει ο αντρας το κανει για να ανεβει στα ματια της γυναικας, κανωντας παρανομιες, εγκληματα, εξαπατα ανθρωπους, συνεργαζεται με τον διαολο, πουλαει την ψυχη του σ'αυτον προκειμενου να πετυχει τον στοχο του, να αποκτησει δοξα και εξουσια. Αν δεν υπηρχε η γυναικα ο αντρας θα συμπεριφερονταν τελειως διαφορετικα."

8 σχόλια:

  1. Brilliant. I'm sure Oppenheimer was really trying to impress a chick. Damn women!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Liar: E koumpare... "Αν δεν υπηρχε η γυναικα ο αντρας θα συμπεριφερονταν τελειως διαφορετικα." Ne epiasamen tin ikona. xD Oloi sto agio oros...

    @The Passanger: I'm Christina. Now who are you dude?

    @Drakoulina: NE, ne, mavres je gerimes na minun, oulles kataramenes os tin mian..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι θεολογικές ιστορίες με τις γυναίκες είναι οι πιο χάλια ιστορίες που άκουσα ever! Ήταν το πιο ηλίθιο που εμπορούσε να σκεφτεί εκείνος που τις εσκέφτηκε, να γίνει η γυναίκα στήλη άλατος επειδή είδε τα Σόδομα και τα Γόμορα, ή η Έυα έφαε το μήλο -ά την σκρόφα!- επειδή ήταν αδύνατη ως χαρακτήρας επειδή ήταν γυναίκα... Συμπαθώ τις γυναίκες πολλά παραπάνω που τους άντρες! Και γιατί σώνει και καλά η ψυχή μας να έχει φύλο; Γιατί οι Άγιοι να έχουν φύλο; Γιατί ο Θεός είναι ο Θεός και όχι η θεός; "Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ", ετέλειωσε θα γράψω βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ke o Adam etimorithike epidi akuse tin gineka tou, ke oxi epidi efae to milo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ahahahaha omg dude u actually published THAT?!?! xD (nai egw eimai o epitidios pliroforiodotis =p ekarfwsa se! xD)

    ΑπάντησηΔιαγραφή